trimsalon doggy love

honden trimsalon

Over mij

 

ik ben Jessica Roks getrouwd en heb 2 kinderen, ik ben opgegroeid met honden van verschillende rassen , voornamelijk Mechelse herders die getraind werden voor politie hond , toen ik op mezelf ging wilde ik uiteraard een hond dat werd een maltezer een paar jaar later kreeg ze een nestje waarvan ik een pup heb gehouden. ook een Mechelse herder bleef niet uit en er kwam nog een Franse bulldog bij, maar helaas moet je er een keer afscheid van nemen wat mij erg zwaar viel, toen besloten we als gezin een hond te adopteren uit roemenie maar al snel miste we onze maltezers nu leven we met onze adoptie hond en 3 maltezers. na lang na denken over wat ik nu wilde heb ik besloten om mijn vaste baan op te geven voor een nieuwe uitdaging waar ik al mijn hele leven een passie voor heb en dat is honden groot en klein.

ik ben vorig jaar september 2019 gestart met de opleiding honden trimster inclusief dieren EHBO ook liep ik stage en al snel werd duidelijk dat ik op mezelf wilde en kon beginnen met een eigen trimsalon.

dat is op 10-04-2020 ook een werkelijkheid geworden.

ik had dit al veel eerder moeten doen, ik sta elke morgen op met veel plezier om de klantjes te verwelkomen en te verwennen natuurlijk in mijn salon.

groetjes en tot ziens , Jessica Roks